MERSİN, () - MERSİN'de, Büyükşehir Belediyesi'nin CHP'li Başkan Adayı Vahap Seçer, anketlere göre rakipleri ile arasındaki puan farkının 8'e çıktığını söyledi.
Başkan Adayı Seçer, Milletvekili Alpay Antmen ile birlikte, CHP Akdeniz Belediye Meclisi üyesi adayı Aydın Demirci ve Akdeniz Gençlik Kolları Başkanı Neslihan Gül Togay'ın düzenlediği toplantıya açıkhava toplantısına katıldı. 1 Nisan sabahı Mersin'de yeni bir dönemin başlayacağını diye getiren Vahap Seçer, "İnsanlar çok bekledi. İnsanlar değişim istiyor. İnsanlar öfkeli. Bir kere ekonomik kriz var. Ayrıca insanların izzeti nefsiyle oynanıyor ya. Hani bize terörist merörist diyorlar ya. İnsanlar artık bu martavallara kanmıyor. İnsanlar değişim istiyor. İnsanların artık burasına gelmiş. Sandıklardan öyle bir sonuç çıkacak ki, bize kem gözlerle bakan o art niyetliler, o kötü niyetliler akıl tutulması yaşayacaklar" dedi.
Farklı partilere gönül veren vatandaşlarla bir sorununun olmadığını ve her kesimden destek beklediğini ifade eden Seçer, "Bizim Ak Partili kardeşimizle ne sorunumuz olabilir? MHP'li kardeşimizle, HDP'li kardeşimizle ne sorunumuz olabilir? Allah'ımız bir, kitabımız bir, bayrağımız bir, toprağımız bir, vatanımız bir, geçmişimiz bir, geleceğimiz bir. Bizim birbirimizle ne sorunumuz olabilir? Ben biliyorum Ak Partili kardeşlerim de bana oy verecek. Ben de onlara ayrım yapmadan hizmet edeceğim. Bir kamuoyu araştırma şirketinin anketi yayınlandı. Benim oy oranım yüzde 48. Hamit Tuna'nın oy oranı yüzde 40. Ayfer Hanım'ın oy oranı yüzde 10. Bizim parti oyumuz yüzde 28'di. Yüzde 28 nere, yüzde 48 nere? Demek ki millet ittifakı sandıkta kurmuş. Kamuoyu araştırmalarına göre aradaki farkı her geçen gün açıyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI