ANKARA'da, CHP ve İYİ Parti Çankaya ilçe yönetimleri, Çankaya Belediye Başkanlığına tekrar seçilen Alper Taşdelen'i makamında ziyaret etti.
Başkan Taşdelen'e yeni görev döneminde başarılar dileyen parti temsilcileri, seçim zaferi ve Ankara’ya etkileri üzerine sohbet ederek, Başkent’in yeni dönemde hak ettiği değeri bulacağına inandıklarını söyledi. CHP Çankaya İlçe Başkanı Fahri Yıldırım, Alper Taşdelen’in seçim sürecini başarıyla tamamladığını, yeni deneyimlerin ve yeni modellerin oluşmasına da yol açtığını dile getirdi. Çankaya’da kurulan ittifakın uyumlu çalışması sonucu önemli bir kazanım elde ettiklerini belirten İYİ Parti Çankaya İlçe Başkanı Kevser Ofluoğlu ve beraberindekiler ise, Başkan Taşdelen’e başarılar diledi.
Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen ise, seçim sürecinde yeni bir örgütlenme modeliyle yola çıkan CHP Çankaya İlçe yönetimine, İYİ Parti Çankaya ilçe yönetimine ve gönüllülere teşekkür etti. Taşdelen, büyükşehir ve diğer belediyelerin de örnek hizmetleriyle kalpleri kazanacaklarına inandığını belirtti. 

FOTOĞRAFLI