ADANA'da Çukurova Üniversitesi (ÇÜ) Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet töreni ve sergisi Mithat Özsan Amfisi’nde gerçekleştirildi.
16'ıncı dönem Güzel Sanatlar Fakültesi mezuniyet törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu, Dekan Prof. Dr. Ahmet Hilmi Yücel, akademisyenler öğrenciler ve aileleri katıldı. Tören öncesi protokol üyeleri İç Mimarlık, Grafik, Seramik, Tekstil ve Moda Tasarımı bölümleri tarafından hazırlanan sergiyi gezdi. Serginin ardından saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan törende mezun olan öğrencilerin selamlama geçişi gerçekleştirildi. Fakülte tanıtım videosunun ardından fakülte birincisi Tekstil ve Moda Tasarımı öğrencisi Rabia Kartal öğrenciler adına bir konuşma yaptı. Dekan Prof. Dr. Ahmet Hilmi Yücel, fakültenin kuruluşundan itibaren 16. mezuniyet törenini yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.
Açılış konuşmalarının ardından Çukurova Üniversitesi Devlet Konservatuvarı öğrencisi mini bir piyano dinletisi sundu. Ardından Çukurova Üniversitesi Dans Topluluğu bir gösteri sundu. İlgiyle izlenen gösterilerin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halil Elekcioğlu fakülte birincisi Rabia Kartal’a plaket ve diplomasını verdi. Dereceye Giren öğrencilere de plaket ve diplomalarının verilmesinin ardından bölüm öğretim elemanları mezun olan öğrencilere diplomalarını takdim etti. Diplomalarını alan öğrenciler keplerini havaya fırlatarak mezun oldu.

FOTOĞRAFLI