ADANA'da Çukurova Belediyesi, hayvan severlere kedi maması desteğini sürdürüyor.
Çukurova Belediyesi tarafından hayvan severlere her ay yapılan kedi maması desteği devam ediyor. Mama dağıtımında hayvan severlerle buluşan Başkan Soner Çetin, duyarlı davranışlarından dolayı kendilerine teşekkür etti. Belediye bahçesinde yapılan mama dağıtımında kucağında Melodi isimli sevimli köpek olduğu halde konuşan Başkan Soner Çetin, “Hayvan dostlarını gördüğüm zaman mutlu oluyorum. Keşke herkes bu konuda sizler kadar duyarlı olsa. O zaman hiçbir can dostumuzun sıkıntısı kalmaz. Sokakta yaşayan hayvanlar daha mutlu olurlar” dedi.

200 KİŞİYE DESTEK VERİYORUZ

Tüm hayvan severler ve bu konuda faaliyet gösteren kuruluşlarla sürekli sokak hayvanları için ne yapılabilir konusunda kafa yorduklarını kaydeden Başkan Soner Çetin, “Hayvanlar için 5,5 yıldır elimizden geleni yapıyoruz. 80 kişiyle başladığımız mama desteğinde bugün 200 kişiye ulaştık. Sizler gönüllü çalışıyorsunuz. Bizlere düşen de size destek olmaktır” şeklinde konuştu.

Başkan Soner Çetin sadece mama desteği vermekle kalmadıklarını aynı zamanda Çukurova ilçesinde 55 besleme noktası oluşturduklarını da sözlerine ekledi.