Ahmet ACAR/DEMRE, () - ANTALYA'nın Demre ilçesinde Gençlik Haftası kutlamaları kapsamında Gençlik Sokak Basketbolu Turnuvası düzenlendi.

Demre Gençlik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen Gençlik Sokak Basketbolu Turnuvası'na büyükler, gençler, genç kızlar ve yıldızlar dallarında toplam 17 takım katıldı. Noel Baba Meydanı'nda kurulan sahada yapılan turnuva 3 gün sürdü. Turnuvanın final maçlarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili, CHP İlçe Başkanı Mustafa Caner, okul müdürleri, öğretmenler ve vatandaşlar izledi.

Turnuvanın büyüklerde final maçında Endeplesmuk Retikulum takımını 7-4 yenen Gowe On takımı kazandı. İkinciliği Endeplesmuk Retikulum elde ederken, üçüncülüğü Öğretmenler Kırtasiye takımını 8-4 yenen Mazi Kahvesi kazandı. Genç takımlarda birinciliği Golden State Wartar takımı, ikinciliği Aslanlar takımı kazandı. Yıldız erkeklerde Atatürk 07 takımı, kızlarda da Black Devil takımı birinci oldu.

Turnuvada dereceye giren takımların oyucularına madalyalarını Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkanı Okan Kocakaya, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili verdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Mesut Dikili, "İlk kez düzenlediğimiz turnuvada tam bir şölen havası yaşadık. Büyük bir ilgi gördü. Demreliler sokak basketboluna doydu. Gelecek yıllarda çok daha geniş kapsamlı düzenleyeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI