DENİZLİ Büyükşehir Belediye Konservatuarı'na 2018- 2019 eğitim öğretim yılında gelen 1700 kişi, sanat ve musiki eğitimi aldı.

Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı tarafından açılan ücretsiz kurslar, vatandaşlardan yoğun ilgi gördü. 2018- 2019 eğitim öğretim yılında 1700 kişiye, sanat ve musiki eğitimi verildi. Kursiyerler keman, ud, kanun, klarnet, ney, ritim saz, bağlama, kaval, kabak kemane, piyano, gitar ve bateri gibi çeşitli enstrümanları öğrendi. Bünyesinde Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Gençlik ve Çocuk Korosu'nu barındıran Büyükşehir Belediye Konservatuarı, birçok önemli organizasyonu vatandaşlarla buluştu. Ücretsiz kurslara katılanların yer aldığı konserler ve dinletiler izleyenlerin beğenisi kazandı.

'SANATA DESTEĞİMİZ SÜRECEK'

Büyükşehir Belediye Başkanı AK Partili Osman Zolan, sanata olan desteklerini sürdürmeye devam edeceklerini belirterek, "Konservatuarımızda genç- yaşlı binlerce vatandaş sanatla buluştu ve buluşmaya da devam ediyor. Bizlere güvenip çocuklarını buraya gönderen ve burada aldığı eğitimlerle şehrimizin kültür ve sanatına katkıda bulunan herkese teşekkür ederim. Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak, sanata ve sanatçıya desteğimiz her zaman sürecek" diye konuştu.

Deniz TOKAT / DENİZLİ, ()

FOTOĞRAF