Okan ÇALIŞKAN/TARSUS(Mersin), () – MERSİN’in Tarsus ilçesinde yerel seçimlerinin ardından Belediye Başkanlığı’na seçilen Dr. Haluk Bozdoğan, seçim öncesi sözünü verdiği ücretsiz ‘Halk Polikliniği’ ile hastaların sağlık sorunlarını dinleyip, haftada bir gün muayene hizmetine başladı.
Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, belediye tesisleri içerisinde hastaların sağlık sorunlarını dinleyerek, hekimlik görevi gereği hastalarına yardımcı oluyor. Başkan seçilmesinin ardından hasta vatandaşlara karşı tıbbi bir yardım veya reçete yazma gibi bir misyonunun kalmadığını belirten Bozdoğan, "Hepimiz bu kentte yaşıyoruz. Belediye başkanıyım, ama doktor olduğumu da unutmam mümkün değil. Seçim süresi boyunca Tarsuslu hastalarımızla ilgilenemedik. Bu yüzden hatalarımızın tedavi süreçlerine dair sorumluluk hissederek, vatandaşlarımızın sorunlarını dinleyip, bir nebze de olsa yanlarında olduğumuzu gösteriyoruz. Söz verdiğim gibi Pazar günlerimi halkımın sağlık sorunlarına ayıracağım" dedi.
Ücretsiz 'Halk Polikliniği' söyleminin hayata geçirilmesinden ötürü mutluluklarını dile getiren vatandaşlar, "Başkanımız Dr. Haluk Bozdoğan, seçim alanlarında verdiği sözü tutmasından ötürü teşekkür ediyoruz. Bu mübarek Ramazan Ayı'nda, dertlerimize derman olan Başkanımız Haluk Bozdoğan'a şükranlarımızı iletiyoruz" diye konuştu.
Öte yandan, sosyal medyada Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten ilçe halkı, bir yandan başkanlık görevini, diğer yandan da halkın sağlığıyla uğraşmasını takdirle karşıladı.

FOTOĞRAFLI