İbrahim LALELİ/ANTALYA, () - ANTALYA'da, dünyaca ünlü İsrailli top model Bar Rafaeli'nin podyuma çıkacağı defile ile açılacak Dosso Dossi Fashion Show, Antalyalı mankenleri de heyecanlandırdı.

Türkiye'de, her yıl ocak ve haziran aylarında olmak üzere iki kez düzenlenen Dosso Dossi Fashinon Show, bu yıl 11- 16 Haziran günlerinde Antalya'da yapılacak. Moda ve magazin dünyasının merakla beklediği Dosso Dossi, manken camiasını heyecanlandırdı. Haziran ayındaki Dosso Dossi Fashion Show, dünyaca ünlü top model Bar Rafaeli'nin podyuma çıkacağı defileyle başlayacak.

Gerek standlarda, gerekse açılış defilesinde podyumda görev yapacak olan mankenler özenle seçiliyor. Bar Rafaeli ile podyuma renk katacak modeller, İstanbul'dan gelecek. Fuar standlarında görev yapması planlanan tanıtım mankenleri ise Antalya ve İstanbul ajanslarından seçilecek. 100'ün üzerinde yerel mankenin görev yapacağı moda günlerinde yüzlerce davetliye markaların yeni koleksiyonları tanıtılacak.

Tekstil sektörünün nabzını tutan organizasyon da Rus markaları başta olmak üzere birçok firma stant açacak. ANFAŞ Antalya Expo Center'da düzenlenecek fuar etkinliği süresince yeni sezon ürünler görücüye çıkacak. Rusya başta olmak üzere, Ukrayna, Kazakistan ve Azerbaycan gibi ülkelerden de katılımcılar fuara gelecek.

FOTOĞRAFLI