Yavuz YILMAZ/İNEGÖL (Bursa), ()-BURSA İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, İnegöl ilçesinde açılacak olan Sağlıklı Yaşam Merkezi binası ve 112 Sağlık Ekiplerini ziyaret etti. Dr. Özcan Akan, Bursa’yı sağlıkta en iddialı il yapacaklarını söyledi.

Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, İnegöl ilçesinde açılacak olan Sağlıklı Yaşam Merkezi binası ve 112 Sağlık Ekiplerini ziyaret etti.İlçe Sağlık Müdürü Enver Ünal ile birlikte bir dizi ziyaretlerin ardından açıklama yapan Dr. Özcan Akan, “Türkiye’de örneği olmayan Sağlıklı Yaşam Merkezim tamamlandı. Son rötuşlarını yapıyoruz. Bursa’mızın en güzel merkezi oldu. İnegöl bizim büyük ilçelerimizden bir tanesi. İnegöl’ün vizyonuna uygun bir bina oldu. Gelecekte nüfus yoğunluğunun olacağı bir ilçe dolayısıyla bizim buradaki yatırımlarımızı her geçen gün artırıyoruz. Devlet hastanemizi yaptık. Sağlıklı yaşam merkezimizi bitirdik. 112 istasyonlarımızın sayısını 6’ya çıkardık. İnegöl’ü güçlendirmeye devam edeceğiz.” dedi.

"EN İDDİALI İL OLACAĞIZ"

Bursa’da sağlık hizmetleri konusunda önemli bir noktaya geldiklerini aktaran Akan, “Bundan 10 yıl öncesine göre Bursa, çok gerilerdeydi. Şu an da yapılan nitelikli hizmetlerle öne çıktı. hemen hemen ilçelerimizin hastanelerini bitirdik. Sağlıklı yaşam merkezlerimizi de bitiriyoruz. İnegöl ile beraber 14 ‘ncü sağlıklı yaşam merkezimizi yapmış olduk. Eksik olan 112 istasyonlarını ve Aile Sağlığı merkezlerimizi de tamamlayarak Bursa 2023 yılında inşallah Türkiye’nin en ileri seviyede hizmet veren illerinden birisi yapmak istiyoruz. 2023’de sağlıkta en iddialı il olacağız” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLİ