OSMANİYE Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından, Dünya Çocuk Hakları Günü dolayısıyla kutlama programı düzenlendi.
Korkut Ata Üniversitesi kampusu içerisinde gerçekleştirilen  etkinliklerde, minik öğrenciler birbirinden güzel gösteriler sundu. Saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasının ardından Semiha Okyar isimli öğrenci 'Dünya Çocuk Hakları Günü' adlı günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Daha sonra kreş öğrencilerinin katılımıyla Haklarım var kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Ardından yine öğrenciler tarafından hazırlanan Anadolu ateşi, Ront Şarkılı Oyun, İşaret Dili ve Semazen gösterisi ile gitar dinletisi ve çocuk oyunları protokol üyeleri ve veliler tarafından ilgi ve beğeniyle izlendi.
Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Hamit Çoşkun, "Çocuklar umudun mutluluğun temsilcisi, dünyanın en saf varlıklarıdır. Çocuklarımız yarının büyükleri, geleceğimizin yöneticisi ve güvencesidir. Bizler Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü olarak tüm çocuklarımızın Dünya Çocuk Hakları Gününü kutluyoruz." dedi. Etkinliğe, Vali Yardımcısı Adem Yılmaz, Kurum Müdürleri, eğitmenler ve öğrenci velileri ile yakınları katıldı.

FOTOĞAFLI