KÜTAHYA Dumlupınar Üniversitesi Emet meslek yüksek okulu 25’nci mezunlarını verirken, öğrenciler mezuniyet sevincini aileleriyle birlikte yaşadı.

EMYO bahçesinde gerçekleştirilen mezuniyet törenlerine Emet Belediye başkanı Hüseyin Doğan, İlçe Jandarma Komutanı Mukadder Demir, İlçe Emniyet Müdürü Gökhan Yıldırım, Ak Parti İlçe Başkanı Süleyman Ciner, MHP İlçe Başkanı Mustafa Mecit, CHP İlçe Başkanı Musa İnci, daire müdürleri, öğrenci velileri ve vatandaşlar katıldı. Törende konuşan EMYO Müdürü Uğur Saylan, “Yıllar içinde iş yaşamında, dikey geçiş sınavlarında en başarılı mezunlar olmalarını sağladınız. Adımızı Kütahya’nın en başarılı meslek yüksekokulları arasına taşıdınız. Bugün Çocuk Gelişimi, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Maliye bölümlerinin yer aldığı Yüksekokulumuzda gelecek sene Sosyal Hizmetler ve Kimya Teknolojisi bölümleri Yüksekokulumuza ve ilçemize kazandırıldı. Afet Yönetimi bölümü içinde çalışmalar yürütülmektedir. Bu süreçte emeği geçen herkese teşekkür eder, Çabalarınız için hepinize şükranlarımı sunarım” dedi.

Konuşmaların ardından 3 dönem değerlendirmesine göre okul birincisi olan Çocuk gelişimi bölümü öğrencisi Kader Demir mezuniyet konuşmasını yaparak mezuniyet kütüğüne künyesini çaktı. Emet Meslek Yüksek Okulu halk oyunları ekibinin gösterilerinin ardından okul birincisi Kader Demir, ikincisi Tuana Elginoğlu ve üçüncü Beyza Nur Çan’a plaketleri verildi. Öğrencilerin hep birlikte kep atma heyecanı yaşadığı törenler geleneksel özbek pilavı ikramıyla sona erdi.