AYDIN'ın Karacasu ilçesinde 'Sıfır Atık Projesi' kapsamında ilçedeki en çok atık pil toplayan öğrenci ve okulların yetkililerine törenle ödülleri dağıtıldı.

İsrafı önlemek, kaynakları daha verimli kullanmak, atık miktarını azaltmak ve atıkları geri kazanmak, yarınlara temiz bir dünya bırakmak için Cumhurbaşkanı

Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın himayelerinde Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca yürütülen 'Sıfır Atık' projesi kapsamında Karacasu ilçesinde bulunan okullarda ve öğrenciler arasında atık pil toplama kampanyası düzenlendi. Kampanyada, birinciliği Karacasu'yu Sevenler İlkokulundan 77 kilo 250 gram pil toplayan İsmail Akıcı, ikinciliği yine Karacasu'yu Sevenler İlkokulundan 70 kilo 750 gram pil toplayan Kıvanç Hazır, üçüncülüğü Geyre Ortaokulu'ndan 59 kilo 22 gram pil toplayan Neslihan Gölcük elde etti. Öğrencilere madalya ve hediye çeki ve ödülleri Karacasu Kaymakam Ahmet Soley tarafından takdim edildi. Ayrıca sırasıyla en fazla atık pil toplayan Karacasu'yu Sevenler İlkokulu, Geyre Ortaokulu, Ataköy Ortaokulu plaket ile ödüllendirildi. Dereceye giren öğrencilere ve okulların yöneticilerine ödül ve palaketlerinin dağıtıldığı törene Karacasu Milli Eğitim Müdürü Aşkın Güneş de katıldı.

Bahattin ALBAYRAK / KARACASU (Aydın), ()

FOTOĞRAF