Aslı DURAN/ANTALYA, () - CUMHUR İttifakı'nın Muratpaşa Belediye Başkan Adayı AK Partili Gökçen Özdoğan Enç, Muratpaşa'nın şu an yoğun bakımda olduğunu, tedavi edilmesi gerektiğini söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında sık sık vatandaşlarla bir araya gelen Gökçen Özdoğan Enç, kapalı kapılar ardında, makam odalarında siyaset yürütmediklerini, siyaseti halkın içinde, sokakta yaptıklarını söyledi. Kentin ne istediğine bakmak gerektiğini belirten Enç, Muratpaşa'nın çok kıymetli bir ilçe olduğunu kaydetti. Enç, "Muratpaşa şu an yoğun bakımda ve tedavi edilmesi gerekiyor. Mevcut iyilerin korunarak daha da iyileştirilmesi gerekiyor. Biz buna talibiz. Biz tüm renkleriyle Muratpaşa'yı kucaklamaya talibiz" dedi.

Muratpaşa'da 55 mahalle olduğunu aktaran Enç, "Vatandaşlarımız bu mahallelerde eşit hizmet istiyor. Çünkü bir eşitsizlik söz konusu. Yeşil alanlar, tarihi ve doğal güzellikler bunların hepsi beslenmeli, büyütülmeli. Ama çözülmesi gereken mülkiyet problemleri var. Onların üzerine eğilmemiz gerekiyor. Mevcut 'iyi'lerle ilgili bir problemimiz olmayacak. Mevcut iyilerden kastım, yeşil alan miktarımız. Bunları artırmakla mükellefiz. Artık belediyecilik yol, asfalt, parke taşı belediyeciliği değil, sosyal belediyeciliktir. Sayın Cumhurbaşkanımızın da ifade ettiği gibi gönül belediyeciliği yapılması gerekiyor. Muratpaşa'da maalesef bu noktada ciddi eksiklikler var" diye konuştu.

SOKAK HAYVANLARINA PROJELER

Hayata geçirmeyi planladıkları 55 projenin nerede yapılacağının belli olduğuna dikkati çeken Gökçen Özdoğan Enç, betonlaşan bir kent istemediklerini söyledi. Sokak hayvanları için rehabilitasyon merkezi açacaklarını kaydeden Enç, Muratpaşa'da trafik kazasından dolayı zarar gören hayvanlara rastladıklarını anlattı. Hayvan ambulansı gibi mobil araçları olacaklarını belirten Enç, "Sokak hayvanlarını besleyenlere ücretsiz mama üretip vereceğiz. Organik atıklardan bir fabrika düşünüyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI