KAYSERİ, () - ERCİYES Kayak Merkezi, 5 yıl üst üste dünyanın en önemli turizm sitesi Tripadvisor tarafından global çaptaki tatil ve seyahat işletmelerine verilen 'Mükemmellik Sertifikası' ödülüne layık görüldü.
Kayseri Büyükşehir Belediye’sinin yatırımları ile ülkenin en gelişmiş kayak merkezi haline gelen Erciyes, son teknoloji ürünü teleferikleri, uluslararası standartlarda pistleri, modern konaklama tesisleri ve ulaşım imkanları ile çalışmalarını sürdürüyor. Erciyes Kayak Merkezi, dünya çapında önemli tatil ve seyahat işletmelerine verilen Tripadvisor 'Mükemmellik Sertifikası' ile üst üste beşinci kez ödüllendirildi. Yaklaşık 96 milyon üye, 600 milyonun üzerinde yorum ve aylık 455 milyonu aşan ziyaretçi sayısıyla dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor, bu ödülü ziyaretçilerden sürekli olarak yüksek puanlı yorum alan ve güzel bir konukseverlik taahhüdü sergileyen dünyadaki belirli sayıdaki işletmelere veriyor. 
Alınanan ödülle ilgili bir açıklama yapan Kayseri Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Murat Cahid Cıngı, "Dünyanın en büyük seyahat sitesi olan Tripadvisor'dan beş yıldır üst üste misafirlerimizin teveccühü ile dünya çapındaki bu ödüle layık görülmek bizleri çok gururlandırdı. Ülkemizin ilk ve tek profesyonel dağ yönetim şirketi Erciyes AŞ olarak dağımızda sürdürülebilir kaliteli hizmet anlayışını benimsiyoruz ve bu nevi değerli ödüller de seçtiğimiz yolun doğruluğunu ispatlamakla kalmıyor; bizi çıtayı daha üstlere çıkarma noktasında oldukça teşvik ediyor. Yerli ve yabancı ziyaretçilerimizin kayak merkezimize gelip buradan memnun bir şekilde ayrılmasını sağlamak için bütün arkadaşlarımızla azami gayret sarfediyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI