Mersin’in Erdemli Belediyesi, yol çalışmaları kapsamında Akdeniz ve Koyuncu Mahallelerindeki sokaklara sıcak asfalt döküyor.
Çalışmalara ilişkin yazılı bir açıklama yapan Erdemli Belediye Başkanı Mükerrem Tollu, Erdemli’nin birçok yerinde eş zamanlı olarak sıcak asfalt yapımına başlandığını belirtti. Tollu, “Diğer kurumlarca yürütülen elektrik, telefon, internet, su hatları ile ilgili alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından bu yerlere vakit geçirmeden sıcak asfalt ve parke yol çalışmalarımızı yapıyoruz” dedi.
Erdemli Belediyesi olarak aylar öncesinden planlı ve programlı şekilde kapsamlı asfalt hizmetine başladıklarını dile getiren Tollu, başka kurumlarca yapılan alt yapı çalışmalarının bitmesini beklediklerini, çalışması biten yerlere süratle yol hizmeti sunduklarını kaydetti. Alt yapı hizmetlerinin Erdemli ortak paydasında birleşerek planlı ve programlı şekilde yapılmasının daha faydalı olacağını vurgulayan Tollu, “Erdemli Belediyesi olarak asfaltlama hizmeti konusunda alt yapısı biten yerlere anında sıcak asfaltı seriyoruz. Ekiplerimiz Akdeniz ve Koyuncu Mahallelerinde sıcak asfalt çalışmaları yapıyor. Bu konuda vatandaşlarımızdan sabırlı olmalarını bekliyoruz. Söz verdiğimiz üzere bir yıl içerisinde Erdemli sınırları içerisinde asfaltlanmamış yol bırakmayacağız” ifadelerini kullandı.