ANTALYA, () - MURATPAŞA Belediye Başkanı Ümit Uysal, Ermenek Mahallesi'nde düzenlenen iftar programında "Biz de her şey yan yana, can cana. Varlığı yokluğu şükür ki paylaşıyoruz. Biz, seçim varmış yokmuş buna bakmıyoruz. Sevgiye ve saygıya bakıyoruz" dedi.

Muratpaşa Belediyesi tarafından Ermenek Mahallesi'nde iftar programı düzenlendi. Eşi Ümran Uysal'la iftar programına katılan Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, mahalle sakinleriyle sıraya girdi, iftar yemeğini aldı ve dualar eşliğinde orucunu açtı. Başkan Uysal, iftarın ardından yaptığı konuşmada, Ramazan ayının herkese hayırlı olmasını diledi. Başkan Uysal, şunları söyledi:

“Biz de her şey yan yana, can cana. Varlığı yokluğu şükür ki paylaşıyoruz. Biz, seçim varmış yokmuş buna bakmıyoruz. Sevgiye ve saygıya bakıyoruz. Biz kimseye kötü kelam etmiyoruz. Sevgisizlik üretmiyoruz. Bütün insanlarımızı olduğu gibi kabul ediyoruz. Muratpaşa'mızda dünyanın kötü akışına inat, çatışmalı, sevgisiz akışına inat sevgi, saygı ve dayanışma, birbirimizi kucaklama, birbirimize kem gözle bakmama var. Allah'a şükür bu değerlerimizi sonuna kadar yaşatmaya devam ediyoruz. Hep böyle kalacağız. Daha da ileri götüreceğiz, çocuklarımıza aktaracağız. Çocuklarımız kini değil buluşmayı, sevmeyi öğrenecek."

Konuşmanın ardından Ermenek Mahallesi'nin yeni seçilen muhtarı Ali Avcı, sahneye çıkarak çalışmalarından dolayı Başkan Uysal'a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI