Ahmet DAĞLI/SANDIKLI() - ESKİ Orman ve Su İşleri Bakanı ve Ak Parti Afyonkarahisar Milletvekili Veysel Eroğlu, Sandıklı ilçesinde yapımı devam eden gölet inşaatında incelemeler bulundu.

Milletvekili Veysel Eroğlu'na inceleme gezisinde Afyonkarahisar Valisi Mustafa Tutulmaz, Kızılören Kaymakamı Ve Sandıklı Kaymakam Vekili Adem Can, Belediye Başkanı Mustafa Çöl, Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Sezen, Ak Parti İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık, daire amirleri ve kurum müdürleri eşlik etti.

Hüdai Kaplıcalarında bir kafenin açılışını yapan Eroğlu, daha sonra Akdağ Tabiat Parkı'na geçti. Burada yapılan bungalovları, göleti ve çocuk oyun alanlarını gezen Veysel Eroğlu; “Allah'ın izni ile burayı Dünyanın en tanınmış turizm merkezi yapacağız. Terapi ormanları var. Yılkı atları, geyikler, kanyonlar var. Burada barajımız var. Burada dünyanın başka yerinde olmayan bitki türleri var. Tabiat parkımıza önce 15 tane orman köşkü yaptırdık. Yürüyüş alanları, kafeteryaları, tuvaletleri her şey mevcut burada. Akdağ Tabiat Parkı şimdiden çok ilgi gören bir yer" dedi.

Vali Mustafa Tutulmaz ise “Gezmek isteyen herkes için ilgi alanına uygun bir yet var. Tarih istiyorsa tarih, doğa istiyorsa doğa var. Termal istiyorsa, spor istiyorsa, sağlık istiyorsa o da var. Herkesi Sandıklı'ya Akdağ'a bekliyoruz" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI