Alparslan ÇINAR/ANTALYA, () - TÜRKİYE genelindeki esnaf odalarının katıldığı 'Türkiye Esnaf Oscarları' anketinde Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası 'Yılın En Başarılı Esnaf Odası' seçildi.

Türkiye Esnaf Radyosu, Türkiye Esnaf TV ve Türkiye Haber Dergisi tarafından bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen 'Türkiye Esnaf Oscarları' çalışması kapsamında anket düzenlendi. En başarılı esnaf odasını belirlemek için yapılan ankette, Türkiye genelinde 6 bin 372 esnaf oy kullandı. 4 bin 742 oy alan Antalya Şans Oyunları ve Milli Piyango Bayileri Esnaf Odası 'En Başarılı Esnaf Odası' seçildi.

Oda Başkanı Sercan Çobanoğlu, ödülünü Antalya Esnaf ve Sanatkarları Odaları Birliği Başkanı Adlıhan Dere'nin elinden aldı. Kendisini ödüle layık gören tüm katılımcılara teşekkür eden Çobanoğlu, göreve geldiğinden bu yana durmaksızın çalıştıklarını ve hep ileriyi hedeflediklerini söyledi.

Odanın kurumsal kimliğini daha fazla güçlendirmek adına yeni bir logo tasarlayıp yeni yüzle hizmete devam ettiklerini de ifade eden Çobanoğlu, “Antalya'nın 19 ilçesi ve kent merkezinde gerçekleştirdiğimiz ruhsat denetimleri ile odamıza kayıtlı olmayanlara karşı açtığımız savaş meyvelerini kısa sürede verdi. Antalya Büyükşehir Belediyesi ile ortaklaşa gerçekleştirdiğimiz tanıtım çalışmaları kapsamında hem vatandaşla aramızdaki iletişimi hızlandırdık hem de güçlü bir bağ kurduk. Odamıza kayıtlı emekçi esnafımıza yönelik tek tip yelek projemizde hem esnafımızdan hem de vatandaşlarımızdan büyük beğeni aldı. Bu ödülü bize layık görenler omuzlarımızdaki sorumluluğu bir kademe daha arttırmış oldu. Böylelikle daha çok çalışmamız gerektiğini anlıyoruz" dedi.

FOTOĞRAFLI