KAYSERİ, () - AVRUPA Vatandaşlığı ve Kimliği Derneği’nin organizasyonuyla Kayseri'ye gelen 8 ülkeden 28 genç, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ı ziyaret etti.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç,  Avrupa Vatandaşlığı ve Kimliği Derneği ile Kayseri'ye gelen Türkiye’nin yanı sıra Portekiz, Belarus, İtalya, Ermenistan, Yunanistan, Sırbistan ve Ukraynalı gençlerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Mustafa Yıldız, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYMEK’te yapılan girişimcilik ve meslek kurslarını yerinde görmek istediklerini söyledi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç da, gençlere Kayseri hakkında bilgi verdi. Kayseri’nin medeniyetlerin başkenti olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, Cumhuriyet Meydanı’nda farklı medeniyetlere sahip eserlerin yer aldığını söyledi. Kayseri’nin ticaret, endüstri, kültür, turizm, eğitim, sağlık gibi alanlardaki önemini de vurgulayan Başkan Memduh Büyükkılıç, belediye çalışmalarından da bahsederek, “Sadece şehrimizin fiziki durumunu iyileştirmekle kalmıyor, bu şehirde yaşayanları daha donanımlı hale getirmek için de çalışmalar yapıyoruz. KAYMEK şirketimizle 7’den 70’e her kesime hitap ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI