Namık Kemal KILINÇ/SERİK, () - SERİK Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Serik Belediyespor için şampiyonluk kutlaması yapıldı.

Serik Belediyesi Kültür ve Sanat Festivali etkinlikleri kapsamında Çınaraltı Meydanı'nda 3'üncü Lig'e yükselen Serik Belediyespor için şampiyonluk kutlaması düzenlendi. Gecede sanatçı Resul Dindar konser verdi. İki saat süren konserde taraftarlar "Şampiyon Serikspor, o sene bu sene" diyerek tezahüratta bulundu.

Konser öncesi konuşan Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık, "Serik için ne söz verdiysek yerine getirdik. Geçen yıl 'O sene bu sene' parolası ile çıktığımız yolda Bölgesel Amatör Lig'de şampiyon olduk ve 3. Lig'e çıktık. Taraftarlarımıza şampiyonluk gecesi sözü vermiştik. Onu da bu gece gerçekleştiriyoruz. Ziraat Türkiye Kupası'nda oynayacağız. Biz değil Ankaragücü düşünsün. Ankaragücü'nü yenerek kupada üst tura çıkacağız. Futbolcularımız bu galibiyeti alsın, pirimi kendileri belirlesin" dedi.

Gecede taraftarlar derneği başkanı Ayhan Temiz, Belediye Başkanı Ramazan Çalık'a plaket takdim etti. Serikspor eski Başkanı Rakip Utan da hizmetlerinden dolayı kulüp başkanı Ali Aksu'ya teşekkür plaketi verdi.

FOTOĞRAFLI