Suat SÖĞÜT/FİNİKE,() - FİNİKE Devlet Hastanesi'ne atanan kardiyoloji uzmanı ile anestezi ve reanimasyon uzmanı göreve başladı.
Finike Devlet Hastanesi hekim kadrosuna iki uzman daha katıldı. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nden 1992 yılında mezun olduktan sonra Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Kardiyoloji ihtisasını tamamlayan Dr. Arif Karadaban, özel sağlık kuruluşlarında kardiyoloji uzmanı olarak görev yaptı. Finike Devlet Hastanesi'ne açıktan atanan Dr. Arif Karadaban, görevine başladı.
On Dokuz Mayıs Üniversitesi Tıp Fakültesinden 2003 yılında mezun olduktan sonra Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde Anestezi ve Reanimasyon Ünitesi'nde ihtisasını tamamlayan Dr. Durdali Çelik de, Mardin Kızıltepe Devlet Hastanesi'nde 2012-2019 yılları arasında görev yaptı. Finike Devlet Hastanesi'ne naklen atama ile gelen Dr. Durdali Çelik, anesteziyoloji ve reanimasyon uzmanı olarak görevine başladı.
Finike Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Yücel Kurt, hekim kadrosunu güçlendirerek Batı Antalya'nın gözde sağlık tesislerinden biri olduklarını belirterek, "yeni göreve başlayan Kardiyoloji ve Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı ile hekim kadromuzu daha da güçlendirdik. Anestezi ve reanimasyon uzmanımızın başlamasıyla bu branşta 3 uzman hekimle hizmet vermeye başladık. Ameliyathane ve yoğun bakım hizmetleri ile ilgili bölgenin önemli eksiği tamamlandı" dedi.

FOTOĞRAFLI