ANTALYA, () - KONYAALTI Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası final karşılaşması Hurma ile Arapsuyu takımları arasında 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı kutlamaları kapsamında oynanacak.

Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumu'nda oynanacak final karşılaşmasıyla sona erecek. 7 Mayıs Pazartesi günü Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Edip Kemal Bahadır'ın başlama vuruşuyla start alan Konyaaltı Belediyesi Mahalleler Arası Futbol Turnuvası'nda 32 takım kıyasıya mücadele verdi. Mücadeleler sonunda Hurma ve Arapsuyu mahalleleri finale kaldı. Turnuvada, Sarısu Veteran Öğretmenler ile Çakırlar-1 takımları ise üçüncülük için mücadele edecek.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu etkinlikle mahalle kültürünü yaşatmak ve mahalleler arası kardeşlik bağlarını güçlendirmek istediklerini söyledi. Başkan Böcek, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma ve Gençlik Spor Bayramı'na özel düzenledikleri futbol turnuvasında takımların spora, dostluğa, kardeşliğe yakışır şekilde mücadele ettiğini bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, 19 Mayıs Cumartesi günü Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumunda saat 15.00'te başlayacak final karşılaşmasına tüm Antalyalıları davet etti.

Turnuva, final maçı sonrası düzenlenecek ödül töreniyle son bulacak.

FOTOĞRAFLI