DEMOKRAT Parti (DP) Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal, Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'yı makamında ziyaret ederek, başarı dileklerinde bulundu.
DP Genel Başkanı ve Afyonkarahisar Milletvekili Gültekin Uysal beraberinde DP Çay İlçe Başkanı Hikmet Bülbül ile Çay Belediye Başkanı Hüseyin Atlı'ya ziyarette bulundu. Ziyaretten dolayı teşekkür eden Hüseyin Atlı, Uysal'a ilçe sorunları ve çalışmalar hakkında bilgi verdiğini aktardı. Başkan Atlı, "Sayın Genel Başkan hemşehrimiz olarak ziyaretime geldi. Ziyaretlerinden dolayı çok memnun oldum. Çalışmalarım hakkında kendisine bilgi sundum. Afyonkarahisar milletvekili olarak desteklerini esirgemeyeceklerini belirti. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi.
DP Genel Başkanı Gültekin Uysal, "Çay, ilimizin şirin bir ilçesi. Konum olarak iyi bir yerde. Başkanın geçmiş bayramını kutlamak, başarı dileklerimi iletmek için geldim. Kendisi sağ olsun bizi iyi karşıladı. Desteğimizi belirttik. Her konuda yardımcı olacağımızı söyledik. Memnun ayrıldık" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI