BOLU'nun Gerede ilçesinde, Gerede Belediyesi Ramazan Dede Bilgievi tarafından yıl sonu kapanış programı Melih Gökçek Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Programa, dönem boyunca bilgievinde Değerler Eğitimi, İngilizce, Matematik, Kütüphane hizmetlerinden yararlanan ve kurs gören öğrenciler ile Belediye Başkanı Mustafa Allar’ın başka bir program sebebi ile şehir dışında olması nedeniyle Belediye Başkan Vekili Ahmet Hamdi Coşkunyürek, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri, AK Parti İlçe Başkan Vekili Mehmet Çongar, İlçe Müftüsü, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü, okul müdürleri, öğretmenler ve veliler katıldı. Yoğun ilginin olduğu program İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Program Bilgievi öğrencilerinden Mehmet Akif Şişman’ın Kuran’ı Kerim tilaveti okuması, İstiklal Marşı Yarışması birincisi Nursima Pekcanlı’nın İstiklal Marşı’nın 10 kıtasını ezbere okuması, Bilgievi’nin yıl boyunca gerçekleştirdiği etkinliklerin slâyt gösterisi, Bilgievi İlahi Korosu, Bilgievi öğrencilerinin Ezbere Hadis okumaları, 100.Yıl İmam Hatip Ortaokulu folklor gösterisi, Bilgievi öğrencilerinin İngilizce ezbere kelime okumaları, Bilgievi kütüphanesinde yıl boyu en çok kitap okuyan öğrencilerin performansı, Hacivat-Karagöz Gölge oyunu ile devam etti. Programda gerçekleştirilen etkinlikler, programa katılanları kendilerine hayran bıraktı.

Program sonunda Bilgievi’nde yıl boyu gerçekleştirilen sınavlarda dereceye giren öğrencilere madalya, teşekkür belgeleri ve çeşitli hediyeler verildi. Program hatıra fotoğrafının çekilmesi ile sona erdi. Ramazan Dede Bilgievi Müdürü Baki Sungur yaptığı açıklamada, "Her bitiş bir başlangıçtır aynı zamanda. Eğitim-Öğretim sezonu kapanış programı yaptık ancak yaz dönemi çok güzel programlarımız olacak. Çocuklarımızın yaz dönemini de eğlenceli ve verimli geçirmeleri için Bilgievimize davet ediyoruz" dedi.