GAZİANTEP, () - GAZİANTEP Kolej Vakfı Mezunları Derneği düzenlenen olağan genel kurul toplantısında yeni yönetimini belirledi. Kongrede derneğin başkanlığına seçilen Murat Mıhçıoğlu, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının gelişmesi ve kalkınması için gerekli her türlü desteği sağlayacaklarını, mezunlar arasındaki koordinasyonu artıracaklarını ifade etti.

Kuruluşunun 55'inci yıl dönümünü çeşitli etkinliklerle kutlayan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları mezunlarını da bir araya getiriyor.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Mezunlar Derneği de gerçekleştirilen olağan genel kuruluyla yeni yönetimini belirledi. Yeni dönemde başkanlık görevine Murat Mıhçıoğlu seçilirken, başkan yardımcılıklarına Salih Özsaraç ve Ali Kemal Yaman, dernek sekreterliğine Ceyda Yeşilyurt, saymanlığa Özgür Muşlu getirildi. Dernek yönetim kurulu asil üyeliğine ise Oğuz Öztaş. Tahir Uçkun, Emel Sayın, Cemil Özsönmez, Ali Küçükbayram, Abdullah Karabiber, Ayşegül Demsoy ve Hayri Özüzümcü seçildi. Yedek üyeliklere ise Okan Çayırlı, Sait Can Kılıç, Enes Özkarslı, Adnan Demircioğlu ve Ümit Dai seçilirken denetim kurulu asil üyeliklerine Güher Kutlar, Merih Dai ve Erol Turgay yedek üyeliklere ise Kutlu Şefik Akyol, Mesil Mazlum ve Belma Ciğerli seçildi.

GKV Mezunları Derneği Başkanı Murat Mıhçıoğlu yapılan seçim sonrası üyelere teşekkür ederek, Türkiye'nin en köklü kurumlarından birisi olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarından mezun olmanın kendileri için bir ayrıcalık olduğunu kaydetti. Bundan sonraki süreçte mezunlar arasındaki koordinasyonu sağlayarak bağların güçlendirilmesi ve kuruma gerekli desteğin verilmesi için çalışmaların hızla yürütüleceğini ifade eden Mıhçıoğlu, okulun mütevelli heyet başkanı Nüket Ersoy'u örnek alacaklarını sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI