Erzurum Palandöken Gençlik Merkezi'nin organize ettiği, "Enerjimi Paylaşıyorum" etkinliği, Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Merkezinin misafir olduğu tiyatro gösterisi yoğun bir katılımla gerçekleşti. Otizim ve down sendromlu çocuklara "Büyülü Alem" grubu tarafından yapılan tiyatro gösterisi büyük beğeni aldı.
    Mutluluğu gözlerinden okunan çocuklara Palandöken Gençlik Merkezi Gönüllüleri tarafından çeşitli hediyeler verilirken ikramda da bulunuldu.
Palandöken Gençlik Merkezi gönüllülerinin bir haftadan beri hazırlandıkları organizasyon için Recep Birsin Özen Özel Eğitim Uygulama Merkezi öğretmenlerinden Esra Yavuzaslan ve Okul Müdürü Haluk Aksakallı gerçekleştirilen bu etkinlikte emeği geçen herkese teşekkür etti. Palandöken Gençlik Merkezi Müdürü Memet Gözütok, "Farkındalık oluşturmak ve engelsiz bir yaşam için mücadelemiz devam edecek. Çocuklarımızın her zaman yanındayız. Onlar bizim balalarımız, kıymetlilerimiz, gözleri ışıl ışıl parlayan yıldızlarımızdır. Onlar için çalışmaktan vazgeçmeyeceğiz" diye konuştu.
    Etkinliği organize eden gençlik lideri Tuncay Altunok ise, "Gönüllü gençlerle birlikte oluşturduğumuz enerji koridorunda çocukların eğlenmesi ve mutlu olması için bir haftadan beri devam eden hazırlık aşaması oldu. Katılımcıların heyacanı ve mutluluğunu herkesin gözünden anlayabilirsiniz. Bu kapsamda çalışmalarımız aratarak devam edecektir" dedi

FOTOĞRAF