MERSİN, () – MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü’nün (MESKİ) Gülnar Teknik Hizmetler Yerleşkesi hizmete açıldı.
Gülnar Eski Otogar önünde gerçekleştirilen açılışa Büyükşehir Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, İYİ Parti Milletvekili Zeki Hakan Sıdalı, Demokrat Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayfer Yılmaz, Gülnar İYİ Parti Belediye Başkan adayı Ahmet Sarı, meclis üyeleri, muhtarlar ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Burada konuşan Başkan Kocamaz, Gülnar’ın önemli bir ilçe olduğunu belirterek, "Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde Mersin’i her bölgesine ve o bölgelerde yaşayan insanlarımızın hayatını kolaylaştırmaya, onların Türkiye Cumhuriyeti’nin eşit vatandaşları olduğunu anlatmaya çalıştık. Çok şükür bugün gittiğimiz her yerde Gülnarlı bizi bağrına basıyor. Alnımız açık, başımız dik bir şekilde, her yerde göğsümüzü gere gere dolaşıyoruz. Bizi tanıyorsunuz. Bizim vatandaşlarımızla oluşturduğumuz gönül bağını kimse koparamaz. Biz Yörük çocuğuyuz. Mücadele ile bugünlere geldik. Mücadeleyi hiçbir zaman elden bırakmadık, bırakmayacağız. Atatürk’ü, demokrasiye, Cumhuriyete sahip çıkmaya devam edeceğiz. Bizim hizmetlerimiz devam ediyor ve kaldığı yerden devam edecek. Mersin’in hak ettiği barış, huzur ve kardeşlik ortamı devam edecek. Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz MESKİ Teknik Hizmetler Yerleşkesinin Gülnar’ımıza hayırlı, uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.
Başkan Kocamaz’ın konuşmasının ardından 1 milyon 300 bin TL’ye mal olan Gülnar Teknik Hizmetler Yerleşkesi’nin açılışı yapıldı.

FOTOĞRAFLI