ANTALYA, () - GASTRONOMİ sanatı ve sunumunun gelişmesini amaçlayan Paris merkezli uluslararası gastronomi topluluğu Chainedes Rotisseurs Antalya üyelerinin gala yemeği, Beldibi'ndeki Paloma Forest Hotels'de verildi.

Derneğin Antalya yöneticileri ile dernek üyeleri ve misafirlerinin katıldığı yemek öncesi kokteyl verildi. Antalyalı gurmeler ve misafirleri, daha sonra otel mutfak ekibinin organik ürünler kullanarak hazırladığı ve zengin görsellikle sunulan organik lezzetlerin tadına baktı.

Tam buğday unu, ızgara enginar, yeşil zeytin, kuru domates ve avakado ezmesi, organik zeytinyağı, filiz biberiye, eski kaşar ve diş sarımsaktan oluşan 'Organik Lezzetler Tabağı' sunumu ile başlayan gecede, avokadolu humus ve organik domates tozu ile tatlandırılmış bebek ahtapot adlı deniz ürünü büyük beğeni kazandı. Yerli ve yabancı uluslararası şaraplar eşliğinde kerevit sırtı, bahçe yeşillikleri, bıldırcın yumurtası poşe ve limon ezmesi ile kerevit sırtı salatası, organik soğan çorbası, organik meyveli limonlu sorbet, dağ kekikli dana bonfile madalyon ve soğuk sufle gurmelerden tam not aldı.

MÜKEMMELLİĞE TEŞEKKÜR

FOTOĞRAFLI