HACILAR Kaymakamlığı tarafından projelendirilen, Hacılar Belediyesi'nin destekleriyle hayata geçirilen Hacılar Bilim Kent Projesi kapsamında yeni atölye ve sınıflar hizmet vermeye başladı.
Hacılar Kaymakamlığı tarafından yürütülen Bilim Kent Projesi kapsamında Yunus Çepken İlkokulu’na kazandırılan Tarihi Değerler ve Misak-ı Milli Alanı, İngilizce Dil Eğitim Sınıfı, Lego ve Akıl Oyunları Atölyesi törenle hizmete açıldı. Açılışa Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen ve Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ve davetliler katıldı.
Kaymakam Sezen ve Başkan Özdoğan, Tarihi Değerler ve Misak-ı Milli Alanında öğrencilerin sunumlarını dinleyerek, yapılar hakkında bilgi aldı. Başkan Bilal Özdoğan yaptığı açıklamada “Kurum olarak eğitim camiamıza her türlü desteği veriyoruz. İlçemizdeki okullarımızın fiziki yapılarının, ders araç ve gereçlerinin geliştirilmesi için kaymakamlığımız ve hayırseverlerimiz ile birlikte yoğun bir çaba gösteriyoruz. İnşallah bu çabanın da meyvelerini aldığımıza inanıyorum. Geleceğimizin teminatı yavrularımıza derslerinde ve hayatlarında başarılar diliyor, açtığımız atölye ve sınıfların hayırlı olmasını temenni ediyorum.” dedi.