Mithat ABAKAN/MANAVGAT, () - CUMHUR İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, seçim çalışmaları kapsamında Gündoğdu Mahallesi'nde vatandaşla bir araya gelerek, projelerini ve ilçeye yapılacak yatırımları anlattı.

Cumhur İttifakı'nın Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, seçim çalışmalarına Gündoğdu Mahallesi'nde devam etti. Hasan Öz'e eşi Nadide Öz'ün yanı sıra AK Parti Antalya Milletvekili İbrahim Aydın, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş, belediye meclis üyesi adayları ve her iki partinin yöneticileri de eşlik etti. Hasan Öz, Gündoğdu Mahallesi'nde kurban kesilerek ve dua edilerek karşılandı.

'GÜNDOĞDU'YA BAHÇELİ'NİN ÖZEL İLGİSİ VAR'

Toplantıda konuşan MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy, Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz'ün ilçeye yapmayı vaat ettiği bütün projelere destek verdiğini, bu projelerin gerçekleştirilmesi konusunda 31 Mart'tan sonra bizatihi takipçisi olacağını söyledi. Gündoğdu Mahallesi'nin MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli için ayrıca bir önemi olduğunu söyleyen Aksoy, "Genel başkanımızın akrabaları olan Fettahlı aşireti mensupları yaşamaktadır. Bu nedenle genel başkanımızın bu mahalleye karşı özel bir ilgisi ve sevgisi vardır" dedi.

'GÜNDOĞDU'DA KAPALI ALAN OLMAMASI AYIP'

Toplantıda konuşan Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz de Gündoğdu'nun önemli bir turizm merkezi olmasına karşın herhangi bir hizmet yapılmadığını belirterek, "Böyle bir turizm merkezinde kapalı alan olmaması büyük bir ayıp. Bu durum benim çok zoruma gitti. 31 Mart'tan sonra ilk işim buraya yakışır bir kapalı alan yapmak olacak" diye konuştu.

'GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİYLE YÜZLER GÜLECEK'

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin bir araya gelerek oluşturduğu Cumhur İttifakı ruhuna uygun şekilde çalışmalarını yürüttüklerini anlatan Hasan Öz, şöyle devam etti:

"Manavgat'ımızın da birlik ve beraberliğe ihtiyacı var. Manavgat'ta kimseden korkmadan bir yönetim sergilemek için yola çıktık. Gönül belediyeciliğiyle Manavgat'ta bütün yüzler gülecek diye yola çıktık. 31 Mart'tan sonra herkesin yüzünü güldürmek için gereken her şeyi yapacağız. Manavgat'ta şu anda korku belediyeciliği hüküm sürüyor ve herkes birbirinden korkuyor. Herkesin üzerinde baskı var. İnşallah 31 Mart'tan sonra bunlardan kurtulacağız. Manavgat'ta 31 Mart'tan sonra kibri olmayan, alçak gönüllü, tevazu sahibi, samimi ve çalışkan bir belediye başkanı olacak."

HASTANENİN TEMELİ HAZİRANDA ATILACAK

Belediye başkanlığına seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatan Hasan Öz, atıl durumda bulunan belediye hastanesinin en kısa sürede tamamlanarak yeni fakültelerin açılacağını, ardından da üniversitenin kurulacağını belirtti. Manavgat'ta hastane ihtiyacı olduğunu ve bunun için geçmişte girişimlerde bulunduklarını aktaran Hasan Öz, "Manavgat'ımıza 400 yataklı hastane kazandıracağız. Hastanenin 5 binlik ve binlik imar çalışmaları tamamlandı. Proje ihale aşamasına geldi. Sağlık Bakanı Sayın Fahrettin Koca'dan aldığım bilgiye göre, haziranda temelini hep birlikte atacağız. Bu hastane, eğitim araştırma hastanesi olacak. Yaşlılarımız, ablalarımız, teyzelerimiz, amcalarımız artık Antalya'ya Alanya'ya sevk edilmek durumunda kalmayacak. Tam teşekküllü bir hastanemiz olacak. Hatırlarsanız, proje açıklamamızda Sayın Dışişleri Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu, 'Üniversite kurulduktan sonra tıp fakültesini de Manavgat'ta kuracağız' dedi" diye konuştu.

'MANAVGAT'A DOĞALGAZ GELECEK'

Manavgat'a doğalgaz getirilmesi konusunda da uzun süredir çaba sarf ettiklerini aktaran Hasan Öz, "Manavgat'a doğalgazı da getireceğiz diye gittiğimiz yerlerde söylüyoruz. Geçen hafta Enerji Bakanımız Antalya'ya geldi. Milletvekilimiz İbrahim Aydın'la Antalya Havalimanı'nda kendisini karşıladık. Enerji Bakanımızın ağzından 'Manavgat'a doğalgaz getireceğiz' sözünü aldık. Çok yakında Manavgat'ımıza doğalgaz da gelecek" dedi.

FOTOĞRAFLI