MANAVGAT, () - CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'ta turizm çalışanlarının en büyük ihtiyaçlarından biri olan konut sorunun çözümü için TOKİ tarafından Çeltikçi'ye ilk etapta 475 liradan başlayan fiyatlarla 236 konut yapılacağını söyledi.
Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, 31 Mart yerel seçimleri çalışmaları kapsamında Kızılot Mahallesi'nde vatandaşlarla bir araya geldi. Kızılot kapalı pazar yerinde gerçekleşen buluşmada Hasan Öz'e eşi Nadide Öz, AK Parti Antalya milletvekilleri Mustafa Köse ve İbrahim Aydın, AK Parti eski milletvekillerinden Hüseyin Samani, AK Parti İlçe Başkanı Yusuf Halimoğlu, MHP İlçe Başkanı Nooman Enhoş, belediye meclisi üyesi adayları ve parti yöneticileri de eşlik etti. Hasan Öz, mahalleye girişinde havai fişeklerle karşılandı.
'MANAVGAT'IN İHTİYAÇLARINI BİZ ÇÖZERİZ'
Kızılot'ta vatandaşlara hitap eden Hasan Öz, bugüne kadar Manavgat'ta görev yapan herkesin ilçenin gelişmesi için katkı sağladığını belirterek, "Manavgat'ta taş üstüne taş koyan herkese çok teşekkür ediyoruz. İlçemizin bugünlere gelmesinde görev yapan bütün belediye başkanlarımızın payı var. Hepsine teşekkür etmek boynumuzun borcudur. Ancak artık Manavgat'ın atılım yapması gerektiğini düşünüyoruz. Çünkü Manavgat çok büyüdü, ihtiyaçları arttı ve çok çeşitlendi. Bu ihtiyaçlara da iktidarın da gücüyle sadece biz cevap verebiliriz" dedi.
TALEP TOPLAMA BAŞLIYOR
Manavgat'ın bir turizm kenti olduğunu kaydeden Hasan Öz, turizmin gelişmesiyle birlikte nüfusun arttığını ve özellikle turizmde çalışan insanların konut ihtiyacının ortaya çıktığını vurguladı. Hasan Öz, "Manavgat'ta yaşayan turizm çalışanlarının tek bir hayali vardı, kendi evlerinin sahibi olmak. Bu amaçla TOKİ tarafından ilk etapta Çeltikçi Mahallesi'nde 236 konuttan oluşan toplu konut çalışması başlıyor. TOKİ bunun için yarın (bugün) talep toplamaya başlayacak" diye konuştu.
475 LİRADAN BAŞLAYAN TAKSİTLERLE
TOKİ tarafından yapılacak olan konutların 2+1 ve 3+1 olacağını belirten Hasan Öz, toplu konutlarda şehit aileleri, engelliler ve emekliler için de kota bulunduğunu belirterek, "Konutların 2+1 daireler için aylık 475 lira, 3+1 daireler için aylık 929 liradan başlayan taksitlerle 240 aya kadar ödeme imkanı olacak" dedi.
Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, Manavgat'a yaklaşık 2 bin daireden oluşan toplu konut yapmayı hedeflediklerini de sözlerine ekledi.

FOTOĞRAFLI