MANAVGAT, () - CUMHUR İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz'ün projelerinin tanıtılacağı toplantı yarın Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirilecek. Toplantının ardından Gülşen konser verecek.
Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, ilçenin geleceği konusunda hazırladıkları projelerin sunumunu yarın saat 19.00'da Cumhuriyet Meydanı'nda gerçekleştirecekleri sunumla kamuoyuyla paylaşacaklarını söyledi. Manavgat'ta herkese ve her kesime dokunan, insanların yaşamını kolaylaştıran projeler hazırladıklarını belirten Hasan Öz, "Proje tanıtım toplantımızda ilçe belediyesi olarak bizim yapacağımız hizmetlerin yanı sıra Antalya Büyükşehir Belediyesi'nin yapacağı hizmetler ve hükümetimizin yapacağı hizmetler de anlatılacak. Proje tanıtım toplantımıza Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Menderes Türel, MHP ve AK Parti'nin il başkanları Sayın Mustafa Aksoy ve Sayın İbrahim Ethem Taş ile milletvekillerimiz katılacak" dedi.
GÜLŞEN KONSERİ
Cumhur İttifakı Manavgat Belediye Başkan Adayı Hasan Öz, yarın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü olduğunu hatırlatarak, proje toplantısının ardından ünlü sanatçı Gülşen'in konser vereceğini belirtti. Hasan Öz, "Yarın saat 19.00'da gerçekleştireceğimiz proje tanıtım toplantımıza ve Gülşen konserine bütün vatandaşlarımızı davet ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI