YENİMAHALLE Belediyesi tarafından Demetevler Bölgesi'nde yapımı tamamlanan Havacılar Sağlık Ocağı'nın açılışı yapıldı. Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Sağlık en temel ihtiyaçtır. Vatandaşımızın sağlık hizmetlerine kolay ulaşması için bu projeleri hayata geçiriyoruz" dedi.
Yenimahalle Belediyesi tarafından vatandaşların daha hijyenik ortamlarda sağlık hizmetleri alabilmeleri için hayata geçirilen Havacılar Sağlık Ocağı’nın açılışı coşkulu katılımla yapıldı. Açılış törenine Yenimahalle Belediyesi Başkanı Fethi Yaşar, eşi Azize Yaşar ve Ankara Milletvekili Servet Ünsal da katıldı. Açılışta konuşan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Ben yıllarca bu mahallede sizlerle yaşadım. Sizlerle komşuluk yaptık. Yenimahalle 10 yılda çok değişti. Artık hiçbir ilçe eskisi gibi değil. İlçemiz tüm Türkiye’de parmakla gösterilir bir hal aldı" dedi. Sağlık Ocağı yapmanın belediyelerin görevi olmadığını ifade eden Yaşar, "Vatandaşlarımız rahat sağlık hizmeti alsınlar' diye bu projeleri hayata geçirdik. Çünkü bu para sizin paranız, Sağlık Bakanlığı’nın harcadığı parada bizim harcadığımız para da sizin paranız" ifadesinde bulundu.
'HERKESİN DÜŞÜNCESİNE SAYGI DUYDUK'
"Toplumsal barışı sağlamamız gerekiyor" diyen Başkan Yaşar, "Ülke olarak birbirimizin farklılıklarına sahip çıkmamız gerekiyor. Toplum olarak bizi bölmeye çalışanlara, bizi parçalamak isteyenlere fırsat vermemeliyiz. Her akşam televizyonlara çıkıp her konudan anlayan yorumcuların dediklerine kulak asmayın. Onların beyinleri, vicdanları sizde de var. Şimdi ben konuşuyorum. Benden başka adayları da dinleyeceksiniz 1 metrekarelik alana girip vicdanınızla baş başa kalıp oyunuzu kullanacaksınız" şeklinde konuştu.
'YANLIŞ ADAMSAM BENİ DESTEKLEMEYİN'
Yenimahalle'de 10 yıldır gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Başkan Yaşar, "Vatandaşımızın huzuru ve refahı için gece gündüz çalışıyoruz. Yetimin hakkına sahip çıkıyoruz. Vatandaşımızın verdiği görevi layıkıyla yerine getirmeye çalışıyoruz. Bugüne kadar kanunların dışında kimseye bir şey vermedik. Kanun ne emrediyorsa onu yaptık. Yenimahalle’ye çocuk yaşta gelen Fethi Yaşar nasılsa şu anda karşınızdaki Fethi Yaşar aynı Fethi Yaşar, sokaklarda tek başıma anlım ak başım dik yürüyebiliyorum. Beni sorun ben doğru adamsam bana destek verin, yanlış adamsam bana destek vermeyin. Benim arkamda halkım var sizler varsınız. Sizleri Allah’a emanet ediyorum" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI