ANTALYA'nın dünyaya açılan kapısı olarak görülen Fraport TAV Antalya Havalimanı çalışanları yıl sonu galasında bir araya geldi.

Fraport TAV Antalya Havalimanı yönetimi ve çalışanları, kent merkezindeki bir otelde düzenlenen gala gecesinde buluştu. İki gün süren gala gecesinin ilk gününde yönetim ve departman çalışanları bir araya gelirken, ikinci gün güvenlik ekibiyle yönetim bir arada eğlendi. Personel sayısının kalabalık olmasından dolayı gala gecesini ikiye böldüklerini anlatan havalimanı yönetimi, davetlileri kapıda karşıladı.

Antalya Havalimanı Fraport Temsilcisi Genel Müdür Bilgihan Yılmaz ile Antalya Havalimanı TAV Temsilcisi Genel Müdürü Deniz Varol'un ev sahipliğinde gerçekleşen gece, Erdinç'in şarkılarıyla başladı. Gala gecesinin sürprizi ise türkücü Bülent Serttaş ile Mezdeke dans grubu oldu.

Sevilen şarkılarını seslendiren Serttaş'a, havalimanı personeli de eşlik etti. Serttaş'ın türkülerine Yılmaz ile Varol'da sahneye çıkarak eşlik etti.

Gecede konuşan Antalya Havalimanı TAV Temsilcisi Genel Müdürü Deniz Varol yoğun ve rekorlarla dolu bir yılı geride bıraktıklarını belirterek, "Başarı bir ekip işidir. Sizlerle gurur duyuyorum" dedi. Gecenin bir diğer ev sahibi Antalya Havalimanı Fraport Temsilcisi Genel Müdür Bilgihan Yılmaz ise "Ekip ruhunu en iyi şekilde yansıtan sizlerle bir arada olmaktan mutluyum" diye konuştu.

Gece hediye çekilişi ardından müzik ve eğlence ile devam etti.