KAYSERİ, () - KAYSERİ'nin Hacılar ilçesinde, 18 derslikli ortaokul yaptıracak olan hayırsever işadamı Ali Şaşoğlu, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile protokol imzaladı.
Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan ile Hayırsever Ali Şaşoğlu arasında yeni yapılacak olan ortaokul için protokol imzalandı. Kentsel Dönüşüm Projesinde önemli bir yere sahip olan ortaokulun 2020 yılında eğitim öğretime başlaması planlanıyor.
Hayırsever Ali Şaşoğlu, imza töreninde yaptığı konuşmada, "Hacılar’a hayır yapmaktan, biz zevk alıyoruz. Eğer Cenab-ı Allah’ta emir verir de müsaade ederse hayatım daha devam ederse daha da iyilerini daha da büyüklerini yaptırmayı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.
Hayırsever Ali Şaşoğlu’na teşekkür eden Başkan Özdoğan ise, "Bugün güzel ve hayırlı bir protokol için buradayız. İlçemizin değerli hayırseveri değerli büyüğümüz Ali Şaşoğlu amcamızın kentsel dönüşüm alanı içerisinde yaptıracağı 18 derslikli ortaokulumuzun protokolünü imzalamak üzere bir araya geldik. Kentsel Dönüşüm alanı içerisinde eskilerin yerine yenisini yapacağımız inşaatların arasına birde böyle güzel bir ortaokulu kazandırmış olacağız" dedi.
Konuşmaların ardından 18 derslikli okulun protokolü imza altına alındı.

FOTOĞRAFLI