Aslı DURAN/ANTALYA, () - ERKEKLER Hentbol Süper Ligi'nde 2018-2019 sezonunu ikinci sırada tamamlayan CIP Travel Antalyaspor Erkek Hentbol Takımı, iftarda bir araya geldi.

7 Mehmet Restoran'da düzenlenen iftara, Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Yönetim Kurulu Üyesi Melih Beken, Hentbol Şube Sorumlusu Hakan İrban, takımın sponsoru CIP Travel Agency yöneticileri Ali Dursunbayoğlu, İskender Tayfur, Selçuk Tayfur, Vedat Tayfur ve Fikret Tayfur ile Başantrenör Fatih Işık, Antrenör Mustafa Babacan, altyapı antrenörleri ile sporcuların katıldı.

Hakan İrban, tarihinde ilk defa Avrupa kupalarına gitmeye hak kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Hakan İrban, 6 yıl önce Antalyaspor bünyesinde kurulduklarını ve Erkekler Hentbol Süper Ligi 2'nci sırada bitirdiklerini anlattı. Avrupa kupalarına katılmaya hak kazanmanın mutluluğunu ve gururunu yaşadıklarını belirten İrban, “En az bütçeli takımlar arasındayız. Birlik ve beraberlik içerisinde, Antalyaspor ruhuyla bu başarıyı elde ettik Gerçekten çok karakterli oyuncularla çalıştık. Takım arkadaşlarıma, teknik direktörlerine ve Antalyaspor yöneticilerine teşekkür ederim" dedi.

Önümüzdeki sezon Antalya ve Türkiye'yi Avrupa kupalarında temsil edecek CIP Travel Antalyaspor takımının imzaladığı forma ile bir kupanın CIP Travel Agency yöneticilerine hediye edildiği gecede konuşan Başkan Ali Şafak Öztürk, başarıda emeği geçenleri kutlarken sponsor firmaya da verdiği destek nedeniyle teşekkür etti.

FOTOĞRAFLI