AFYONKARAHİSAR'da, bir işyerinden birer gün arayla 2 cep telefonu çaldığı iddia edilen Nurettin E., izinli olan polis memurunun dikkati sayesinde yakalandı.

Afyonkarahisar'ın merkez Yunus Emre Mahallesi'nde bir cep telefonu satış ofisine 4 Aralık'ta gelen Nurettin E., ikinci el cep telefonu almak istediğini söyledi. İş yeri sahibi vitrindeki telefonları tezgaha çıkarırken Nurettin E., bir telefonu fark ettirmeden cebine koydu. Daha sonra geleceğini söyleyerek iş yerinden ayrılan Nurettin E., ertesi gün yeniden iş yerine geldi. Cep telefonlarını inceleyen Nurettin E., yine satın almadan gidince durumdan şüphelenen işletme sahibi güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi.

Görüntülerde, Nurettin E.'nin cep telefonlarını çaldığı belirledi. İş yeri sahibi hemen durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri şüphelinin eşkalini ekiplere bildirdi. İzinli olan bir polis memuru, bildirilen eşkalden tanıdığı Nurettin E.'yi tren garında gözaltına aldı. Olay yerine gelen polis ekiplerince teslim alınan Nurettin E., işlemleri için polis merkezine götürüldü.