OSMANİYE’de oynanmakta olan Türkiye Hokey Federasyonu 2018-2019 Kadın ve Erkekler Açık Alan Türkiye Süper Ligi ikinci etabında sona geliniyor. Ligde liderlik, Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek takımlarında. Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan süper lig kupalarının Gaziantep’e getirileceğini ifade etti.

Türkiye Hokey Federasyonu 2018-2019 Kadın ve Erkekler Açık Alan Türkiye Süper Ligi ikinci etabında namağlup unvanla ligde ki liderliğini sürdüren Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Hokey takımı şampiyonluk kupasında son viraja girdi. Gaziantep Polisgücü Spor Kulüp Başkanı Mehmet Kaplan yaptığı değerlendirmede  “Her iki takımımızda ligin son dönemecinde. Cuma günü kadın takımımızın son maçı var, Cumartesi günü ise erkek takımımızın son maçı oynanacak. Yarın ilk kupamızı alacağımızı umuyoruz, ikinci kupayı ise inanıyorum ki cumartesi günü yapılacak son maçtan sonra alacağız. Şu ana kadar kadın ve erkek takımlarımızın gösterdiği yüksek performans bizleri bu noktaya taşıdı. Sporcularımızı kutluyorum. Önümüzde bundan sonra odaklanacağımız iki ayrı Avrupa Şampiyonluk kupası var. Haziran ayında inşallah iki Avrupa Şampiyonluk kupasını da Türkiye’ye kazandıracağız” dedi.

TÜRKİYE HOKEY SÜPER LİG KUPASINDA SON DÖNEMEÇ

Yarın Bolu Belediye Sporla karşılaşacak olan Polisgücü Kadın hokeycilerin şu ana kadar yaptığı maçları namağlup unvanla kazanması sonucu ligdeki puanı 36 olurken erkek hokey takımı ligin bitmesine üç maç kala 31 puanda. Erkek Hokey takımı ise Cumartesi günü karşılaşacağı Bolu Belediye Spor Maçı sonrası Süper Lig kupasını kazanmaya aday. Her iki takımda şu ana kadar oynadıkları maçlarda namağlup unvanlarını koruyarak ligde liderliklerini sürdürüyor. Süper Ligin favori takımları olan Gaziantep Polisgücü Kadın ve Erkek Takımları Süper Lig sonrası Avrupa Açık Alan Şampiyon Kulüpler Şampiyonasına odaklanacak. 

FOTOĞRAFLI