ALANYA, () - ALANYA Belediyesi'nin yaptırdığı Güney Hüddoğlu Düğün Salonu törenle açıldı.

Güney Hüddoğlu Düğün Salonu açılışına Alanya Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu (MYK) Üyesi Hasan Oğuz Öbekçi, AK Parti Alanya İlçe Başkanı Mustafa Toklu, MHP İlçe Başkanı Mustafa Türkdoğan, Alanyaspor Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, meclis üyesi adayları ve binlerce vatandaş katıldı.

'SÖZ VERDİK VE YAPTIK'

Belediye Başkanı Adem Murat Yücel, "Toslak, Kestel düğün salonları ve Demirtaş Kültür Merkezi'nden sonra 4. düğün salonumuz olan Güney Düğün Salonu'muzun açılışını sizlerle birlikte yapmanın gururunu yaşıyoruz. Halkımızın bizlerden en büyük taleplerinden birini daha yerine getirmekten mutluluk duyuyoruz. Sizler istediniz, bizler söz verdik ve yaptık. Güney, Burçaklar, Yenice, Orhan, Gözübüyük, Gümüşgöze, Karamanlar, Güzelbağ, Bayır ve Bayırkozağacı başta olmak üzere 10 mahallemiz ve çevresindeki bölge halkının faydalanacağı Güney Hüddoğlu Düğün Salonumuzu yaklaşık 2 milyon liralık bir yatırımla bölgemize kazandırdık. Güney Düğün Salonumuzun yerini bizlere bağışlayan hayırsever Hasan Yıldırım, Ali Yıldırım ve Mehmet Hilmi Yıldırım'a yani Hüddoğlu ailesine sizlerin huzurunda teşekkür ediyorum. Güney Hüddoğlu Düğün Salonumuzun Alanya'mıza, bölgemize hayırlı uğurlu olmasını dilerim" dedi.

'HEP BİRLİKTE ÇALIŞACAĞIZ'

Başkan Yücel, "Siz fedakârlık gösterdiniz, bize destek oldunuz, bize güç verdiniz, biz de Alanya'ya hizmet ettik. Bu güzel beraberlik Alanya'da 31 Mart'ta bir müjdenin habercisidir. 31 Mart'a kadar hep birlikte çalışacağız. Herkese ulaşacağız, desteğini isteyeceğiz. İnşallah sizlerin sevgisi, duaları ve destekleriyle yeniden tarih yazacağız. Biz vatandaşlarımıza ne söz verdiysek, ne dediysek yapıyoruz, yapmaya da devam edeceğiz. İşte Güney'i yaptık sıra Konaklı'da. Konaklı halkımıza buradan sesleniyorum. Nasıl Güney'i yaptıysak Konaklı Kültür Merkezi'ni de yapacağız" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI