TÜRK Kızılayı İzmir Toplum Merkezi, Sosyal Uyum Programı kapsamında, İzmir'de 'Emekten Sevgiye' etkinliği gerçekleştirdi. Etkinlik kapsamında Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret eden görevliler, İzmir Toplum Merkezi'nin dikiş kursu kursiyerlerinin özel olarak diktiği pijamaları, huzurevi sakinlerine hediye etti.

İzmir'de, Türk Kızılay İzmir Toplum Merkezi tarafından, Sosyal Uyum Programı kapsamında huzurevi ziyareti gerçekleştirdi. Buca Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ne giden toplum merkezi çalışanları, burada kalan yaşlılara hediyeler götürdü. Türk Kızılay İzmir Toplum Merkezi'nin dikiş kursu kursiyerleri tarafından yıl boyunca hazırlanan pijamalar, huzurevi sakinlerine armağan edildi. Kızılay görevlileri ve huzurevi sakinleri, düzenlenen etkinlikle gün boyu birlikte hoş vakit geçirdi.

Etkinlikte 300'ün üzerinde huzurevi sakiniyle bir araya geldiklerini belirten Kızılay uyum aktivite görevlisi Melisa Şentürk, "Bizim için en önemli şey bir insanın hayatına dokunabilmek. Huzurevine gittiğimizde yalnızlıklarına bir parça da olsa ortak olabilmeyi onlara iyi vakit geçirmeyi hedefledik. Kendi dikiş kursu kursiyerlerimiz bir hafta boyunca pijamalar diktiler. Onları paketleyip çiçeklerle hediye ettik. Yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Hemen hemen tüm katılımcılarla sohbet etmeye çalıştık, onları dinledik. Huzurevi yöneticileri de bizimle çok ilgilendi. Onlar da tüm katılımcılara küçük ikramlarda bulundular, ardından fotoğraflar çekildik, vedalaşıp ayrıldık" dedi.

Hande NAYMAN / İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI