BURSA İl Sağlık Müdürü Dr. Özcan Akan, Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Doğum Evi'nde anne olma mutluluğunu yaşayan kadınların Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı.
Bursa İl Sağlık Müdürü Özcan Akan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Çekirge Devlet Hastanesi Zübeyde Hanım Doğum Evi'ne giderek anne ve anne adaylarını ziyaret etti. Hastane Başhekimi Op. Dr. Engin Paralı ve hastane yöneticilerinin de eşlik ettiği ziyarette hastaneyi gezen ekip, yeni doğum yapmış kadınlar ile bebeğini kucağına almayı bekleyen kadınlara çiçek takdim etti. Heyet ayrıca hastanede görev yapan kadın sağlık personellerini de unutmayarak, onların da kadınlar gününü kutladı.
Ziyarette konuşan Dr. Akan, "Hastanemizde çalışan kadın personelimiz, kadın hasta ve hasta yakınlarını ziyaret edip, 8 Mart Dünya Kadınlar günlerini kutladık. Bugün her yükü omuzlarında taşıyan, her sorumluluğu cesurca göğüsleyen kadınların günüdür. Anne, eş ve iş kadını olarak ayakta kalabilen kadınlar, yaşamın ağır şartları altında en büyük saygıyı hak etmektedirler. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI