MANAVGAT Belediye Başkanı Şükrü Sözen, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Görevlisi lösemi hastası Şebnem Köseoğlu (29) için başlatılan kan ve kök hücre bağışı kampanyasına destek vermek için bağışta bulundu.

CHP Manavgat İlçe Örgütü, Alanya Hamdullah Emin Paşa Üniversitesi Öğretim Görevlisi lösemi hastası Şebnem Köseoğlu'na destek vermek için kan ve kök hücre bağışı kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında CHP Antalya Milletvekili Rafet Zeybek, Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen, CHP İlçe Başkanı Aliye Coşar ve CHP Alanya İlçe Başkanı Coşkun Karadağ, Cumhuriyet Meydanı'ndaki Kızılay kan bağış çadırına giderek kan bağışında bulundu.

İlik nakli bekleyen Şebnem Köseoğlu'nun her konuda yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Şükrü Sözen, "Türkiye'de tüm beklentisi olan dostlarımıza kayıtsız kalmamamız gerekiyor. Diliyorum ki hepsinin bir an önce nakilleri gerçekleşir, sağlıklarına kavuşur ve gündelik yaşantılarına bir an önce dönerler. Bu bağlamda herkesin duyarlı olmasını, yarın bu tarz hastalıklara bizim de yakalanabileceğimizi hesaba katarak kayıtsız kalmamamız gerektiğini ifade ediyorum. Şebnem kardeşimiz ve onun gibi sağlığına kavuşmayı bekleyen tüm kardeşlerimize yürekten şifa diliyorum" dedi.