Halim AKCA/BUCAK, () - BUCAK Ticaret ve Sanayi Odası'nda, IPARD II Programı Çağrı Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Toplantıya Bucak Kaymakamı Yalçın Sezgin, Burdur İl Koordinatörü Mesut Yıldıran, Yerinde Kontrol Birim Amiri Hasan Asan, İletişim Uzmanı Çağdaş Kaya, Proje Başvuru Kabul Uzmanı Elif Saide Dağ, Proje Başvuru Yönetimi Birim Amiri Çağkur Sarıkurt, Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Yalçın Meçikoğlu ve iş insanları katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını yapan Mesut Yıldıran, ülke hayvancılığına önemli derecede katkı sunacak projelerin faaliyete geçmesini hedeflediklerini belirterek, “Bu çağrı dönemimiz iki başlıktan oluşuyor. Tarımsal İşletmelerin Fiziki Varlıklarına Yönelik Yatırımlar ve Tarım ve Balıkçılık Ürünlerinin İşlenmesi ve Pazarlanması tedbirlerinden proje kabulü olacak. Bucak, bölgemizde en fazla destek alan ilçelerden ve mera hayvancılığı potansiyeli var" dedi.

Bucak Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Yalçın Sezgin ise "Öncelikle bu toplantıya yer sağladığı için Bucak Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Hasan Yalçın Meçikoğlu'na Bucaklı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum. Proje ve Yerinde Kontrol Birim Amirlerimiz 5. Çağrı kapsamında yapılmış değişiklikleri sizlere sunacak. Sizler de bu noktada sorularınızın cevaplarını arkadaşlarımızdan öğrenebilirsiniz. 5. Çağrı İlanının Bucakımıza hayırlı yatırımlar kazandıracağına inanıyorum" dedi.

IPARD II Programı Çağrı Bilgilendirme Toplantısı, sunumların ardından soru cevap bölümüyle sona erdi.

FOTOĞRAFLI