GAZİANTEP'in İslahiye ilçesinde, Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından yoğun öğrenci talebi usta öğretici ve kursiyerlerin çocuklarına hizmet verecek ana sınıfı açtı.

İslahiye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü bünyesinde depo olarak kullanılan alanın bakım, onarım yapılarak fiziki şartların oluşturulmasıyla anasını açıldı. Ana sınıfının açılışına İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Çetin,İlçe Emniyet Müdürü Bedrettin Sarıtaş,İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ümit Tahta,Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım,daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Çevreden gelen yoğun talep üzerine ana sınıfı açtıklarını belirten Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdurrahman Yıldırım,"Uzun süredir planladığımız ancak fiziki şartlar nedeniyle açamadığımız Ana sınıfımızı binamızdaki depoyu anasınıfına dönüştürdüklerini, açılan sınıf ile öğrencilerin oyun oynayıp eğitim görmesi yolunun açıldığını, sınıfımız çevreye hizmet vermesi yanında açık olan kurslardaki usta öğretici ve kursiyerlerin çocuklarına da hizmet vereceğini, Çocuğu için güven içerisinde bir eğlence ortamının sağladık" dedi.

FOTOĞRAFLI