ISPARTA'da polisin yaptığı uyuşturucu operasyonlarında toplam 45 şüpheli yakalanırken, 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı. Şüphelilerin üzerinden çok sayıda uyuşturucu madde de ele geçirildi.

Isparta'da Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu veya uyarıcı maddenin kullanılması ve ticaretinin önlenmesine yönelik yapılan operasyonlarda toplam 45 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin üzerinden 10.89 gram eroin maddesi, 19.77 gram esrar maddesi, 0.75 gram metamfetamin maddesi, 1.23 gram sentetik kannobinoid (bonzai), 691 ecstasy hap, 7 sentetik ecza, kurusıkı tabanca ile 13 dolu fişek, hassas terazi ve uyuşturucu maddenin kullanılmasında faydalanılan çok sayıda aparat ele geçirildi.

Yakalanan şüpheliler hakkında 'uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yapma veya sağlama' ve 'kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek, bulundurmak ve kullanmak' suçlarından işlem yapıldı. Şüphelilerden 5'i çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak, cezaevine gönderildi.