ANTALYA, () - ANTALYA Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinde Karadeniz rüzgarı esti. Geceye katılanlar Karadeniz ezgileri eşliğinde horon tepti.

Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği geleneksel Ramazan etkinlikleri devam ediyor. Antalya Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde, Antalya Karadenizliler Derneği tarafından 'Karadenizliler Gecesi' düzenlendi. Gecede, Karadeniz ezgileri yankılandı.

HORON ŞÖLENİ

İftar sonrası başlayan eğlencelerde Karadeniz'den gelen sanatçı Mustafa İlhan, Karadeniz ezgilerini seslendirdi. Antalya'da yaşayan Karadenizlileri ve Antalyalıları buluşturan etkinlik büyük beğeni topladı. Sanatçının kemençe eşliğinde söylediği hareketli parçalarda etkinlik alanını dolduran vatandaşlar, toplu bir şekilde horon tepti. Gece, büyük bir horon şölenine dönüştü.

BAŞKAN BÖCEK'E TEŞEKKÜR

Gecenin sonunda dernek yönetimi adına konuşan Başkan Vekili Orhan Özçatalbaş, “Antalya Karadenizliler Derneği olarak 18 Karadeniz ilimizi temsilen bir aradayız. Bizi sizlerle buluşturan Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Muhittin Böcek'e teşekkür ederiz. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu tür etkinliklerle Karadenizli hemşerilerimizle buluşmaya devam edeceğiz" dedi.

FOTOĞRAFLI