CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeydan Karalar, Seyhan ve Yüreğir ilçelerinde seçim çalışması yaptı.
Seyhan’daki çalışmalarını CHP Adayı Akif Kemal Akay, Yüreğir’deki çalışmalarını da Kamuran Karaca ile birlikte katılan Başkan Zeydan Karalar'a Milletvekilleri Ayhan Barut, Orhan Sümer, Müzeyyen Şevkin ve Burhanettin Bulut’un da eşlik ediyor.
Seyhan Belediyesi’nde 5 yılda 25 yılda yapılan hizmetin 5 katını yaptıklarını belirten Başkan Zeydan Karalar, CHP’nin adayı Akif Kemal Akay’a destek verilmesini istedi. Akay’ın, dürüst ve iş bilen çalışkan birisi olduğunu kaydeden Başkan Karalar, “ Benim Seyhan’dan gitmeme üzelenler oluyor ama hiç üzelmesinler. Çünkü onları Akif Abiye emanet ediyorum. Ben Büyükşehir Belediye Başkanı, Akif Akay’da Seyhan Belediye Başkanı olduğunda çok daha büyük hizmetler alacaksınız” diye konuştu.
YÜREĞİR KALKINMA ADIMI ATACAK
Yüreğir’in geri kalmışlığının sonlanmasını gerektiğini savunan Başkan Zeydan Karalar, bunu da Kamuran Karaca ile birlikte gerçekleştireceklerini kaydetti. Yüreğir’in doğduğu yer olduğunu söyleyen Başkan Zeydan Karalar, “Bu toprakların artık kötü gidişe dur demesi lazım. Yüreğir geri kalmış değil hızla kalkınan bir ilçe olması lazım. Kamuran Karaca’yı Yüreğir Belediye Başkanı seçtiğiniz zaman Büyükşehir Belediye Başkanı olarak benimde desteğimle kötü günleri hep birlikte aşacağız” dedi.

FOTOĞRAFLI