ISPARTA'nın Gelendost ilçesine gelen karavan tutkunları kamp kurdu.
Gelendost Belediyesi ile Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği işbirliğiyle Hüyük Tepesi Mesire Alanı ve Spor Tesisleri'nin bulunduğu alanda kamp etkinliği düzenlendi. Kamp kapsamında 40 karavanla ilçeye gelen kamp tutkunları, Kaymakam Mehmet Kılıç, Gelendost Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, İlçe Jandarma Komutanı Teğmen Mesut Demir ve Emniyet Amiri Soner Topal tarafından karşılandı. Etkinlik kapsamında karavanlarla Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla konvoy yapıldı.
Bir Tutkudur Kamp ve Karavan Derneği Başkanı Hayriye Yıldız, tüm Türkiye'den üyeleri olduğunu belirtti. Hayriye Yıldız, Barış Pınarı Harekatı'na destek amacıyla Türk bayraklarıyla konvoy yaptıklarını da kaydetti.
Belediye Başkanı Mehmet Sezgin, ilçenin tarıma dayalı, özellikle de elma üzerine üretim yapan bir yer olduğunu söyledi. '12 ay, 12 ilçe turizm' sloganıyla başladıkları çalışmalara ilçe olarak karavan turizmiyle başladıklarını, bundan da mutlu olduklarını aktaran Başkan Sezgin, "3 gün boyunca burada kalacak misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlayacağız" dedi.
Kaymakam Mehmet Kılıç da misafirleri ağırlamaktan memnun olduklarını kaydederken, Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan askerlere başarılar diledi.
Daha sonra kamp alanına geçen karavanlılar alanı gezdi.