Ahmet ACAR/DEMRE, () - ANTALYA'nın Demre ilçesinde 2018- 2019 eğitim öğretim yılının sona ermesi dolayısıyla tören düzenlendi.
Demre 80. Yıl Cumhuriyet İlkokulu'nda düzenlenen karne dağıtım törenine, Kaymakam Murat Uz, Belediye Başkan Vekili Veli Sertbaş, Emniyet Müdürü Kürşat Duman, Jandarma Komutanı Teğmen Emre Tırpancı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Cengiz Coşkun, Milli Eğitim Şube Müdürleri Selma Benli, Yusuf Toprakçı, Okul Müdürü Hanife Özdemir, siyasi partilerin ilçe başkanları, belediye meclisi üyeleri, öğretmenler ve veliler katıldı.
Kaymakam Murat Uz ve diğer protokol üyeleri, sınıfları dolaşarak; öğrencilerin karnelerini verdi. Kaymakam Murat Uz; yaptığı konuşmada, "Uzun ve yorucu bir öğretim yılının sonuna geldik. Artık dinlenme, gezme, eğlenme dönemine, uzun bir tatile giriyoruz. Bu tatilde dinlenin, eğlenin, gezin, denize girin. Uygun olursa ailenizle birlikte ülkemizi gezin. Ülkemizin tarihi ve doğal güzelliklerini görün, tanıyın. Bu tatilde bir şeyi ihmal etmeyin. Bol bol kitap okuyun. Olanak olursa ailenize yardım edin. Hepinize iyi tatiller diliyorum. Ailelere bir şey söylemek istiyorum. Karnedeki notlar her şey demek değildir. Çocuğunuzu karnedeki notlarla lütfen değerlendirmeyin. Çocuğunuzun farklılıklarını görün" dedi.

FOTOĞRAFLI