KARŞIYAKA Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, önce makamında ardından da Örnekköy Şantiye Tesisleri'nde tüm personeliyle tek tek bayramlaştı. Başkan Akpınar, spor camiasının efsane isimlerinden Cevat Gök'ü de evinde ziyaret ederek bayramını kutladı.

Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar, ilk bayramlaşma törenine makamında ev sahipliği yaptı. Yüzlerce çalışanın katıldığı bayramlaşmada başkan yardımcıları ve meclis üyeleri de yer aldı. Diğer bayram buluşması da Örnekköy Şantiye Tesisleri'nde gerçekleştirildi. Başkan Akpınar'ı sevgi gösterileriyle karşılayan çalışanlar, alkış ve tezahüratlarla uğurladı.

CEVAT GÖK'E VEFA

Karşıyaka sokaklarında vatandaşlar ve esnafla da bayramlaşan Başkan Akpınar, en anlamlı ziyareti ise 2015 yılında Alaybey'deki Tahir Bor Parkı içerisinde büstünü açtığı Cevat Gök'e yaptı. Akpınar, İzmir sporunun simge isimlerinden Gök'ü, evinde ziyaret ederek elini öptü, bayramını kutladı. Hem keyifli hem de duygu dolu anlar yaşayan 90 yaşındaki Cevat Gök, "Her fırsatta vefasını gösteren Başkanımıza çok teşekkür ediyorum" dedi.

"BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ"

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, "İçimizdeki bayram çocuğu sevincinin hiç kaybolmadığı, huzur ve barış içinde nice mutlu bayramları birlikte yaşamayı diliyoruz. Çocuğuyla, genciyle, yaşlısıyla biz büyük bir aileyiz ve umut doluyuz. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz ancak içimizde karamsarlık yok. Gün gelecek, bu ülkede herkes mutlu ve huzurlu bir şekilde, barış içinde yaşayacak" diye konuştu.

İZMİR, ()

FOTOĞRAFLI